Apparaten en accessoires
Pan 100% trigo sarraceno
Voorbereiding. 10min
Totaal 2u.
18 rebanadas
Ingrediënten
-
525 g de agua
-
25 g de aceite de oliva
-
20 g de levadura prensada fresca
-
420 g de harina de trigo sarraceno
-
20 g de psyllium
-
100 g de pipas de girasol
-
1 cucharadita de sal
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 rebanada
Natrium
134 mg
Eiwitten
4.5 g
Calorieën
547 kJ /
131 kcal
Vetten
5 g
Vezels
3.9 g
Verzadigd vet
0.6 g
Koolhydraten
19.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Panes - Al horno
14 recepten
Spanje
Spanje