Apparaten en accessoires
Torta salata con bucce di patate
Voorbereiding. 15min
Totaal 2u. 30min
8 porzioni
Ingrediënten
Pasta sfoglia
-
200 g di burro freddo e a tocchetti
-
200 g farina tipo 0
-
90 g di acqua fredda
-
1 cucchiaino di sale
Purè di patate all'aglio
-
500 g di acqua
-
300 g di patate con la buccia, (pulite e lavate) a dadini
-
4 spicchi di aglio
-
100 g di panna (30-40% di grassi)
-
1 ½ cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
-
1 uovo sbattuto
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 8 porzioni
Eiwitten
34 g
Calorieën
11946 kJ /
2858 kcal
Vetten
210 g
Vezels
14 g
Koolhydraten
208 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
A casa con Bimby®
6 recepten
Italië
Italië
Zero sprechi
9 recepten
Italië
Italië