Pepper, Anchovy and Onion Cornbread Tart
TM6 TM5

Pepper, Anchovy and Onion Cornbread Tart

3.0 (4 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 2 red onions, cut in wedges
  • 2 Tbsp olive oil, plus extra for greasing
  • 2 tsp balsamic vinegar
  • 1 pinch dried chilli flakes
  • 2 - 3 roasted red peppers, preserved, cut in strips (1 cm)
  • 10 - 12 pitted black olives
  • 5 - 6 tinned anchovy fillets (optioneel)
  • 1 Tbsp pickled capers, drained
  • 20 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 150 g polenta
  • 40 g plain flour
  • 1 ¼ tsp baking powder
  • ½ tsp bicarbonate of soda
  • 1 tsp soft brown sugar
  • ½ tsp fine sea salt, plus extra to taste
  • 2 medium eggs
  • 120 g milk
  • 45 g groundnut oil
  • 15 g unsalted butter, melted

Voeding
per 1 portion
Calorieën
1895 kJ / 454 kcal
Eiwitten
12 g
Koolhydraten
44 g
Vetten
25 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten

/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r426673