Apparaten en accessoires
Salame di patate e tonno
Voorbereiding. 20min
Totaal 6u. 30min
8 porzioni
Ingrediënten
-
1200 g di acqua
-
1000 g di patate pelate e a fette (1 cm)
-
100 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
-
1 uovo
-
1 tuorlo
-
200 g di tonno in scatola in olio di oliva sgocciolato
-
2 cucchiaini di sale
-
maionese a piacere
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 porzione
Eiwitten
14.4 g
Calorieën
941 kJ /
225 kcal
Vetten
8.7 g
Vezels
2 g
Koolhydraten
22.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Incaricate in cucina
10 recepten
Italië
Italië