Baccalà gratinato con patate, uova e peperoni
TM5 TM6

Baccalà gratinato con patate, uova e peperoni

2.3 (3 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 350 g di pane di segale casereccio a pezzi
  • 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline e i gambi
  • 100 g di peperone rosso a pezzi
  • 3 spicchi di aglio
  • 800 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • 550 g di patate a pasta farinosa a rondelle (1 cm)
  • 4 uova
  • 500 g di baccalà ammollato e dissalato (vedere consigli)
  • 10 - 15 g di olio di oliva

Voeding
per 1 porzione
Calorieën
1790 kJ / 428 kcal
Eiwitten
27.5 g
Koolhydraten
42.9 g
Vetten
16.3 g
Vezels
4 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten

/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r425969