Compatibele versies
Tarta z komosy ryżowej z serem kozim i karmelizowaną cebulą
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
1
czubata łyżeczka koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM
of 1 kostka bulionu warzywnego (na 0,5 l), pokruszona - 1 łyżeczka soli
- 20 g oliwy z oliwek, plus 1 łyżka do skropienia dyni
- 1 łyżka octu balsamicznego
- 50 g sera parmezan, pokrojonego na 2 cm kawałki
- 200 g komosy ryżowej (quinoa)
- 1000 g wody
- 600 g dyni piżmowej, pokrojonej w 2 cm kostkę
- ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- 1 łyżka oliwy z oliwek
- 400 g czerwonej cebuli, pokrojonej w 3 mm plastry
- 30 g octu balsamicznego
- 2 jajka
- 150 g sera koziego, pokrojonego na kawałki
- 150 g sera ricotta, podzielonego na kawałki
- 2 - 3 gałązki tymianku, świeżego, tylko liście
- Voeding
- per 1 kawałek
- Calorieën
- 1415 kJ / 338 kcal
- Eiwitten
- 18.8 g
- Koolhydraten
- 24.3 g
- Vetten
- 17.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r415937