Apparaten en accessoires
Lombo recheado com alperces com redução de vinho do Porto
Voorbereiding. 15min
Totaal 14u. 10min
10 doses
Ingrediënten
-
alho3 dentes de
-
vinho branco200 g
-
sal1 ½ c. chá de
-
pimenta½ c. chá de
-
massa de pimentão1 c. sopa de
-
lombo de porco em lençol p/ rechear1500 g
-
folha de louro1
-
sementes de cominhos1 c. sopa de
-
azeite10 g
-
alperces secos200 g
-
vinho do Porto500 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 dose
Natrium
453.5 mg
Eiwitten
30.9 g
Calorieën
1927.5 kJ /
460.7 kcal
Vetten
20.2 g
Vezels
1.9 g
Verzadigd vet
6.8 g
Koolhydraten
22.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Receitas XL
11 recepten
Portugal
Portugal