Apparaten en accessoires
Pane rustico ai semi
Voorbereiding. 5min
Totaal 1u. 30min
8 porzioni
Ingrediënten
-
400 g di farro
-
100 g di grano saraceno
-
500 g di acqua + q.b.
-
50 g di aceto di mele
-
25 g di lievito di birra fresco
-
1 cucchiaino di zucchero
-
1 pizzico di sale
-
80 g di semi di sesamo
-
80 g di semi di lino
-
80 g di semi di girasole
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 porzione
Eiwitten
15.2 g
Calorieën
1636 kJ /
391 kcal
Vetten
15.4 g
Vezels
5.5 g
Koolhydraten
47.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Giro d'Italia
40 recepten
Italië
Italië
Sapori d'Italia
10 recepten
Italië
Italië