Apparaten en accessoires
Ensalada de rabanitos y repollo
Voorbereiding. 5min
Totaal 5min
6 raciones
Ingrediënten
-
500 g de repollo blanco sin el tronco (cortado en trozos regulares)
-
100 g de rabanitos limpios sin pelar
-
8 ramitas de perejil fresco limpio y seco (solo las hojas)
-
20 g de vinagre
-
50 g de aceite de oliva
-
1 cucharadita de sal
-
1 cucharadita de pimienta molida
-
1 cucharadita de orégano seco
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 ración
Eiwitten
1.6 g
Calorieën
418 kJ /
100 kcal
Vetten
8.7 g
Vezels
2.8 g
Koolhydraten
3.55 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Menos de 400 kcal
99 recepten
Spanje
Spanje