Apparaten en accessoires
Bacalao con ajetes y pilpil
Voorbereiding. 25min
Totaal 25min
4 raciones
Ingrediënten
-
150 g de aceite de oliva virgen extra
-
2 pimientas de Cayena secas enteras
-
2 dientes de ajo
-
300 - 400 g de bacalao en salazón remojado y desalado (con piel y cortado en trozos)
-
100 de ajetes en trozos de 6 cm
-
20 g de agua
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 ración
Eiwitten
16.35 g
Calorieën
1095 kJ /
262 kcal
Vetten
20.8 g
Vezels
0.5 g
Koolhydraten
2.35 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Menos de 400 kcal
99 recepten
Spanje
Spanje