Apparaten en accessoires
Massa com fiambre, presunto e milho
Voorbereiding. 5min
Totaal 50min
6 doses
Ingrediënten
-
água1200 g
-
sal1 ½ c. chá de
-
massa tipo penne350 g
-
queijo mozarela fresco cortado em pedaços200 g
-
fiambre s/ gordura cortado em pedaços150 g
-
presunto s/ gordura cortado em pedaços100 g
-
milho cozido escorrido150 g
-
dentes de alho3
-
manteiga mais q.b. p/ untar30 g
-
leite500 g
-
farinha50 g
-
pimenta1 pitada de
-
noz-moscada1 pitada de
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 dose
Natrium
1583.8 mg
Eiwitten
28.4 g
Calorieën
2228.4 kJ /
532.6 kcal
Vetten
19.2 g
Vezels
3 g
Verzadigd vet
10.2 g
Koolhydraten
61.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Revista Dezembro 2018
34 recepten
Portugal
Portugal