Apparaten en accessoires
Uova al funghetto
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
4 porzioni
Ingrediënten
-
4 uova
-
500 g di acqua
-
1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
-
30 g di olio extravergine di oliva
-
1 spicchio di aglio
-
200 g di funghi porcini freschi a fette
-
200 g di pomodori maturi pelati, a tocchetti
-
sale q.b.
-
pepe q.b.
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 porzione
Eiwitten
10.1 g
Calorieën
696.5 kJ /
166.5 kcal
Vetten
13.3 g
Vezels
1.8 g
Koolhydraten
1.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Giro d'Italia
21 recepten
Italië
Italië
Sapori d'Italia
10 recepten
Italië
Italië