Compatibele versies
Trendy Lunch (quinoa trio, cukinia, pomidory) z pulpetami z indyka i surówką
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Surówka
- 250 g białej kapusty, pokrojonej na kawałki
- 100 - 120 g ogórka, pokrojonego na kawałki
- 10 g oleju rzepakowego
- 20 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
- ¼ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- ¼ łyżeczki soli
Trendy Lunch (quinoa trio, cukinia, pomidory) z pulpetami z indyka
- 80 g ziaren sezamu, białego
- 1 - 2 ząbki czosnku
- 20 g koperku, świeżego, tylko liście
-
300
g fileta z piersi indyka, bez skóry i kości, bez białych błonek, pokrojonego na 3 cm kawałki
of 300 g mięsa z indyka, bez skóry i kości, np. z uda, bez białych błonek, pokrojonego na 3 cm kawałki - 1 jajko, rozm. M
- 20 - 25 g otrębów owsianych, Melvit (optioneel)
- 30 g sosu sojowego
- 1200 - 1300 g wody, plus dodatkowa ilość do zwilżenia dłoni
- 1 łyżeczka soli
- 200 g mieszanki Trendy Lunch Melvit (quinoa trio, cukinia, pomidory)
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 2181.3 kJ / 521 kcal
- Eiwitten
- 43.4 g
- Koolhydraten
- 37.2 g
- Vetten
- 22.8 g
- Vezels
- 8.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r402582