Apparaten en accessoires
Caldo de pescado
Voorbereiding. 10min
Totaal 45min
1500 g
Ingrediënten
-
1 cebolla en cuartos (200 g)
-
1 zanahoria en 2 ó 3 trozos (70 g)
-
1 puerro en 2 ó 3 trozos (100 g)
-
500 g de espinas de pescado (rape, mero, merluza, etc.)
-
50 g de aceite de oliva virgen extra
-
1500 g de agua
-
1 cucharadita de sal
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1500 g
Eiwitten
35 g
Calorieën
3020 kJ /
721 kcal
Vetten
53 g
Vezels
21 g
Koolhydraten
25 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Dieta
142 recepten
Spanje
Spanje
Dieta
142 recepten
Mexico
Mexico