Apparaten en accessoires
Salada morna de quinoa e couve-de-bruxelas
Voorbereiding. 5min
Totaal 1u.
6 doses
Ingrediënten
-
abóbora-manteiga cortada em cubos pequenos (1x1 cm aprox.)350 g
-
sal1 ½ c. chá de
-
Pimenta q.b.
-
água700 g
-
quinoa preta300 g
-
azeite mais q.b. p/ temperar35 g
-
dentes de alho2
-
couve-de-bruxelas300 g
-
50 g passas de uvaarandos50 g
-
grão-de-bico cozido escorrido400 g
-
mostarda15 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 dose
Eiwitten
12 g
Calorieën
1365 kJ /
327 kcal
Vetten
9 g
Vezels
10 g
Koolhydraten
50 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Revista novembro 2018
27 recepten
Portugal
Portugal