Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
TM6 TM5

Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust

4.2 (36 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 50 g hazelnuts
  • 80 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 30 g shallots, halved
  • 5 garlic cloves, 2 peeled, 3 unpeeled
  • 20 g extra virgin olive oil, plus 1 Tbsp for brushing and extra for greasing and drizzling
  • 130 g polenta
  • 630 g water
  • ½ vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
    of ½ tsp vegetable stock paste, homemade
  • 2 tsp fine sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper, plus 2 pinches
  • 1 medium egg
  • 250 g asparagus, woody ends removed, thick stalks halved
  • 3 sprigs fresh thyme, leaves only

Voeding
per 1 slice
Calorieën
1222 kJ / 294 kcal
Eiwitten
11 g
Koolhydraten
17 g
Vetten
20 g
Verzadigd vet
5 g
Natrium
880 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten

/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r398188