Apparaten en accessoires
Pulpo a feira con cachelos
Voorbereiding. 15min
Totaal 55min
4 raciones
Ingrediënten
-
1200 - 1300 g de pulpo congelado crudo (descongelado)
-
1000 g de agua
-
½ cebolla en dos trozos
-
1 hoja de laurel seca (optioneel)
-
500 g de patatas en rodajas de aprox. 1 cm
-
1 - 2 pellizcos de sal gorda
-
2 - 3 chorritos de aceite de oliva virgen extra
-
½ cucharadita de pimentón picante½ cucharadita de pimentón dulce
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 ración
Eiwitten
51.3 g
Calorieën
1433 kJ /
342 kcal
Vetten
6.1 g
Vezels
2.6 g
Koolhydraten
20.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Cocina de mercado
85 recepten
Spanje
Spanje
Galicia
24 recepten
Spanje
Spanje