Apparaten en accessoires
Risoto de ervilhas e camarão
Voorbereiding. 5min
Totaal 40min
6 doses
Ingrediënten
-
queijo parmesão40 g
-
camarão c/ casca700 g
-
água mais q.b. p/ cozer o arroz500 g
-
sal2 c. chá de
-
azeite30 g
-
dentes de alho2
-
pimenta-de-caiena em pó¼ c. chá de
-
ervilhas descongeladas200 g
-
coentros só as folhas10 g
-
chalota80 g
-
manteiga40 g
-
espumante50 g
-
arroz p/ risoto350 g
-
queijo-creme100 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 dose
Natrium
1597.3 mg
Eiwitten
25.6 g
Calorieën
2167.7 kJ /
518.1 kcal
Vetten
19.8 g
Vezels
2.9 g
Verzadigd vet
9 g
Koolhydraten
56.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Revista Outubro 2018
30 recepten
Portugal
Portugal