Apparaten en accessoires
Risoto de bacon e avelã
Voorbereiding. 5min
Totaal 40min
6 doses
Ingrediënten
-
queijo parmesão50 g
-
bacon em cubos200 g
-
alho-francês cortado em pedaços200 g
-
hortelã só as folhas1 pé de
-
manteiga à temperatura ambiente70 g
-
vinho branco100 g
-
água800 g
-
1 cubo de caldo de galinhacaldo de galinha caseiro1 c. chá de
-
sal1 c. chá de
-
arroz p/ risoto350 g
-
avelã torrada100 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 dose
Eiwitten
15 g
Calorieën
2434 kJ /
582 kcal
Vetten
35 g
Vezels
3 g
Koolhydraten
48 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Revista Outubro 2018
30 recepten
Portugal
Portugal