Apparaten en accessoires
Risoto de bacalhau
Voorbereiding. 5min
Totaal 50min
6 doses
Ingrediënten
-
queijo da Ilha80 g
-
água1000 g
-
sal1 ½ c. chá de
-
postas de bacalhau demolhado (baixas)500 g
-
folha de louro1
-
manjerona3 pés de
-
azeite mais q.b. p/ temperar35 g
-
cebola cortada em pedaços150 g
-
dentes de alho2
-
malagueta (optioneel)1
-
salsa10 g
-
vinho branco seco100 g
-
tomate em pedaços100 g
-
arroz p/ risoto350 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 dose
Natrium
6549.2 mg
Eiwitten
60.1 g
Calorieën
2425.9 kJ /
579.8 kcal
Vetten
11.8 g
Vezels
0.9 g
Verzadigd vet
3.6 g
Koolhydraten
50.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Revista Outubro 2018
30 recepten
Portugal
Portugal