Apparaten en accessoires
Eton mess (Dessert meringué à l'ananas)
Voorbereiding. 15min
Totaal 25min
4 portions
Ingrediënten
La crème vanillée
-
40 g de sucre en poudre
-
¼ de gousse de vanille
-
300 g de crème liquide entière très froide
-
100 g de mascarpone très froid
L'ananas caramélisé et le dressage
-
20 g de beurre
-
350 g d'ananas frais coupé en morceaux
-
30 g de sucre de canne (optioneel)
-
15 g de rhum (optioneel)
-
3 - 5 petites meringues en brisures
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
3.8 g
Calorieën
2095.5 kJ /
501.8 kcal
Vetten
35.8 g
Vezels
1.2 g
Koolhydraten
40.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Evasions gourmandes
65 recepten
Frankrijk
Frankrijk