Apparaten en accessoires
Cheesecake soufflé
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
6 doses
Ingrediënten
Bolo
-
queijo ricota200 g
-
leite condensado magro390 g
-
gemas de ovo5
-
claras de ovo5
-
sumo de lima20 g
-
raspa de lima1 c. chá de
Cobertura
-
casca de lima1 tira de
-
açúcar120 g
-
sumo de lima (3 unid. aprox.)50 g
-
manteiga70 g
-
ovos3
-
Framboesas q.b. p/ guarnecer
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 dose
Natrium
178 mg
Eiwitten
15.6 g
Calorieën
2128 kJ /
508.6 kcal
Vetten
24.6 g
Vezels
0.1 g
Verzadigd vet
14.1 g
Koolhydraten
58.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Revista Janeiro 2019
30 recepten
Portugal
Portugal