Empanada de bacalao con pasas (sin levadura)
TM6 TM5 TM31

Empanada de bacalao con pasas (sin levadura)

4.6 (36 beoordelingen)

Ingrediënten

Relleno

  • 500 g de cebolla en cuartos
  • 150 g de pimiento verde en trozos
  • 150 g de pimiento rojo en trozos
  • 1 diente de ajo
  • 1 pellizco de hebras de azafrán
  • 100 g de aceite de oliva
  • 1 pellizco de sal
  • 1 pellizco de pimienta molida
  • 150 - 200 g de pasas sin semillas
  • 400 - 500 g de bacalao al punto de sal (desmenuzado)

Masa

  • 250 g de leche
  • 100 g de aceite de oliva
  • 30 g de brandy
  • 1 cucharadita de sal
  • 500 g de harina de trigo

Montaje

  • 1 huevo batido

Voeding
per 1 ración
Calorieën
2524.7 kJ / 604 kcal
Eiwitten
20.1 g
Koolhydraten
66.4 g
Vetten
28.6 g
Vezels
5.5 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten

/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r368430