Apparaten en accessoires
Sauce Béarnaise
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
600 g
Ingrediënten
-
Kerbel abgezupft6 Stängel
-
Estragon abgezupft6 Stängel
-
Schalotten100 g
-
Weißwein, trocken100 g
-
Weißweinessig20 g
-
Pfefferkörner, schwarz3
-
Wasser60 g
-
Butter weich, in Stücken250 g
-
Eigelb2
-
Salz¾ TL
-
weißer Pfeffer2 Prisen
-
Worcester-Sauce1 TL
-
Senf1 Msp.
-
Zitronensaft2 - 3 Spritzer
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 600 g
Eiwitten
10 g
Calorieën
8827 kJ /
2109 kcal
Vetten
221 g
Vezels
2.3 g
Koolhydraten
7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
We call it Klassiker
19 recepten
Duitsland
Duitsland