Apparaten en accessoires
Cazuela de cordero y arroz con berenjenas
Voorbereiding. 10min
Totaal 50min
6 raciones
Ingrediënten
-
70 g de aceite de oliva
-
500 g de carne de cordero (sin nervios) salpimentada y en dados de 3x3 cm
-
180 - 200 g de cebolla en cuartos
-
2 - 3 dientes de ajo
-
1 berenjena (350-400 g) con piel, en dados de 2x2 cm
-
70 g de tomate frito
-
300 g de arroz de grano redondo
-
800 g de caldo de carne
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 ración
Eiwitten
16.5 g
Calorieën
1892 kJ /
453 kcal
Vetten
23.8 g
Vezels
3.1 g
Koolhydraten
43.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
¡Como en casa!
80 recepten
Spanje
Spanje