Apparaten en accessoires
Postre dos chocolates y avellanas
Voorbereiding. 20min
Totaal 3u. 30min
8 raciones
Ingrediënten
-
50 g de avellanas tostadas
-
150 g de chocolate blanco en trozos
-
60 g de azúcar
-
500 g de nata (35% de grasa)
-
500 g de leche
-
2 sobres de cuajada en polvo
-
150 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
-
30 g de sirope de chocolate
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 ración
Eiwitten
7.32 g
Calorieën
1910 kJ /
457 kcal
Vetten
32.35 g
Vezels
2.82 g
Koolhydraten
34.09 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Chocolate
114 recepten
Spanje
Spanje