Apparaten en accessoires
Naked cake al cioccolato
Voorbereiding. 30min
Totaal 4u.
12 fette
Ingrediënten
Torta
-
burro q.b.
-
farina tipo 00 q.b.
-
2 uova (da 60 g)
-
250 g di latte
-
110 g di yogurt bianco naturale
-
240 g di zucchero
-
100 g di semi di girasole
-
60 g di cacao amaro in polvere
-
1 bustina di lievito in polvere per dolci
Farcitura
-
60 g di zucchero
-
350 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
-
250 g di mascarpone
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 fetta
Eiwitten
9 g
Calorieën
2272 kJ /
543 kcal
Vetten
32.5 g
Vezels
0.7 g
Koolhydraten
53.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Dolce effetto
60 recepten
Italië
Italië