Apparaten en accessoires
Aspic di pesche e mirtilli
Voorbereiding. 15min
Totaal 7u.
8 porzioni
Ingrediënten
-
4 pesche
-
acqua bollente q.b. per l'ammollo delle pesche
-
80 g zucchero
-
2 cucchiai di Cointreau + q.b.
-
600 g di succo di mela
-
15 g di gelatina in fogli precedentemente ammollata in acqua e strizzata
-
½ limone il succo
-
100 g di mirtilli
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 porzione
Eiwitten
2.2 g
Calorieën
435.3 kJ /
104 kcal
Vetten
0.1 g
Vezels
1.4 g
Koolhydraten
23.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Una storia di sapori
10 recepten
Italië
Italië