Apparaten en accessoires
Piccole lemon meringue pie
Voorbereiding. 50min
Totaal 2u. 35min
6 pezzi
Ingrediënten
Pasta frolla
-
60 g zucchero
-
burro q.b.
-
farina tipo 00 q.b.
-
1 uovo
-
1 pizzico di sale
Crema al limone
-
200 g zucchero
-
10 g di scorza di limone (senza la parte bianca)
-
3 uova grandi
-
120 g di succo di limone spremuto fresco e filtrato
-
100 g di burro
-
4 g di gelatina in fogli ammollata in acqua fredda per 10 minuti e poi strizzata
Meringa
-
110 g zucchero
-
30 g di acqua
-
3 albumi
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 pezzo
Eiwitten
12.1 g
Calorieën
3226 kJ /
771 kcal
Vetten
35.8 g
Vezels
1.2 g
Koolhydraten
100.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Dolce effetto
60 recepten
Italië
Italië