Apparaten en accessoires
Ciambelline al vino rosso passito
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u.
40 pezzi
Ingrediënten
-
500 g di farina tipo 00 + q.b.
-
150 g zucchero
-
150 g di vino rosso passito (vedere consigli)
-
125 g di olio di oliva
-
15 g di lievito in polvere per dolci
-
1 ½ cucchiaino di semi di anice
-
1 pizzico di sale
-
zucchero di canna q.b.
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 pezzo
Eiwitten
1.4 g
Calorieën
402 kJ /
96 kcal
Vetten
3.2 g
Vezels
0.4 g
Koolhydraten
14.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Incaricate in cucina
5 recepten
Italië
Italië