Apparaten en accessoires
Panacota com coulis de morango
Voorbereiding. 5min
Totaal 6u. 25min
6 doses
Ingrediënten
Panacota
-
folhas de gelatina neutra4
-
Água q.b. p/ hidratar
-
leite150 g
-
vagem de baunilha½
-
pau de canela1
-
natas300 g
-
açúcar100 g
Coulis de morango
-
morangos frescos150 g
-
vinho tinto75 g
-
vinagre balsâmico25 g
-
açúcar75 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 dose
Natrium
36.4 mg
Eiwitten
3.3 g
Calorieën
1381.8 kJ /
330.3 kcal
Vetten
19.4 g
Vezels
0.7 g
Verzadigd vet
12 g
Koolhydraten
35.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
30.Trinta.30
90 recepten
Portugal
Portugal