Compatibele versies
Hamburguesas de bacalao a la cúrcuma con mojo de cilantro
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mojo de cilantro
- 1 diente de ajo
- 1 chile verde fresco sin semillas
- 20 g de cilantro fresco
- 4 ramitas de menta fresca (solo las hojas)
- 2 cucharadas de zumo de lima
- 1 cucharada de jarabe de arce
- 2 pellizcos de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 40 g de aceite de oliva
Encurtido de calabacín e hinojo
- 150 g de calabacín con piel, cortado en juliana fina
- 1 bulbo de hinojo pequeño, cortado en láminas finas
- 1 cucharada de zumo de lima
- 30 g de zumo de limón
- ½ cucharadita de piel de limón rallada
- 1 cucharadita de semillas de sésamo negro
Bacalao frito
- 120 g de harina
- 1 cucharada de cúrcuma molida
- ½ cucharadita de chile seco desmenuzado
- 1 ½ cucharaditas de levadura química en polvo
- 300 g de aceite para freír
- 170 g de cerveza rubia muy fría
- 4 lomos de bacalao desalado (aprox. 400 g)
Montaje
- 4 panecillos de chapata
- 4 cucharadas de mayonesa
- 1 tomate cortado en rodajas
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 2885 kJ / 690 kcal
- Eiwitten
- 29.1 g
- Koolhydraten
- 60.7 g
- Vetten
- 36.7 g
- Vezels
- 4.7 g
Alternatieve recepten
/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r347717