Apparaten en accessoires
Pastéis de massa tenra de borrego
Voorbereiding. 40min
Totaal 2u.
20 unidades
Ingrediënten
Recheio
-
salsa5 g
-
borrego limpo cortado em cubos e semicongelado150 g
-
cebola25 g
-
dente de alho1
-
azeite15 g
-
sal¼ c. chá de
-
pimenta1 pitada de
-
noz-moscada1 pitada de
-
gema de ovo1
-
limão só o sumo¼
-
leite80 g
-
farinha tipo 6510 g
Massa
-
farinha tipo 65 mais q.b. p/ polvilhar300 g
-
banha20 g
-
azeite10 g
-
água mais q.b. p/ pincelar150 g
-
Óleo q.b. p/ fritar
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 unidade
Natrium
36.9 mg
Eiwitten
3.4 g
Calorieën
425.1 kJ /
101.6 kcal
Vetten
4.4 g
Vezels
0.4 g
Verzadigd vet
1.4 g
Koolhydraten
11.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Abril com a Bimby®
48 recepten
Portugal
Portugal