Compatibele versies
Karışık Sebze Eşliğinde Kayısı, Fındık ve Beyaz Peynirli İnce Bulgur
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g fındık
- 150 g kuru kayısı
- 300 g soğan, dörde bölünmüş
- 20 g sarımsak
- 60 g zeytinyağı, üzerine dökmek için ekstra zeytinyağı
- ½ tk tuz
- 200 g ince bulgur
-
1
tepeleme tk ev yapımı sebze bulyon
of ¾ tk toz sebzeli çeşni - 600 g su
- 200 g havuç, dilimlenmiş (5 mm)
- 200 g kabak, dilimlenmiş (7-10 mm)
- 150 g kırmızı biber, tek lokmalık parçalara bölünmüş
- 100 g dondurulmuş bezelye
- 200 g beyaz peynir, sert, küp küp doğranmış (5 mm)
- zeytinyağı,üzerine dökmek için ekstra
- 2 tk maydanoz, doğranmış, süslemek için
- Voeding
- per 1 porsiyon
- Calorieën
- 2607 kJ / 622 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 37 g
- Vezels
- 12.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r346044