Compatibele versies
Portakallı Zencefil Soslu Ördek Göğsü, Patates Püresi ve Börülce
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g soğan, ikiye bölünmüş
- 1 diş sarımsak
- 20 g taze zencefil, soyulmuş, ince dilimlenmiş (2 mm)
- 60 g portakal marmeladı
- 1 tutam taze kekik yaprağı
- 20 g zeytinyağı
-
20
g balzamik sirke
of 20 g şeri sirkesi -
50
g porto şarabı
of tatlı kırmızı şarap - 550 g su
- 1 tk tuz
- ½ tk toz karabiber
-
2
ördek göğsü, derisiz, kemiksiz (her biri yakl. 150-200 g) (bk. öneriler)
of 2 tavuk göğsü, derisiz (her biri yakl 225 g), boydan ikiye kesilmiş - 350 g patates, soyulmuş, parçalara bölünmüş (1 cm)
- ½ tk toz tatlı kırmızı biber, toz
- 30 g tereyağı
- 120 g süt
- 120 - 150 g taze börülce, temizlenmiş, gerekiyorsa ikiye bölünmüş
- Voeding
- per 1 porsiyon
- Calorieën
- 3136 kJ / 750 kcal
- Eiwitten
- 43 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 33 g
In Collecties
Alternatieve recepten
/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r345988