Compatibele versies
Kotlety z batatów ze słonecznikiem i siemieniem lnianym
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 - 50 g siemienia lnianego brązowego
- 100 g kaszy jaglanej
- 1000 g wody
- 20 g oleju, plus dodatkowa ilość do smażenia
- 400 g batatów, pokrojonych na 2-3 cm kawałki
- 2 - 3 ząbki czosnku
- 60 - 80 g cebuli, przekrojonej na pół
- 10 g natki pietruszki, świeżej, tylko liście
- 50 - 70 g mąki gryczanej (patrz wskazówka)
- 15 - 20 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
- ½ łyżeczki kminu rzymskiego, mielonego
- ½ łyżeczki papryki ostrej, mielonej
- ¼ łyżeczki curry, mielonego
- 1 łyżeczka soli
- ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- 50 g ziaren słonecznika
- bułka tarta, bezglutenowa, do panierowania
- Voeding
- per 1 sztukę
- Calorieën
- 884.8 kJ / 211.5 kcal
- Eiwitten
- 4.6 g
- Koolhydraten
- 23.2 g
- Vetten
- 12.2 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 4.6 g
- Natrium
- 262.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r345825