Compatibele versies
Bal Kabağı Çorbası, Sebze ve Pilav Eşliğinde Balık, Elmalı Armutlu Crumble
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g pirinç, beyaz, uzun taneli
- su, pirinci ıslatmak için
- 2 derisiz, kılçıksız beyaz balık fileto, kılçıksız, her biri 150-180 g (örn. levrek, dil balığı)
- 2 tutam toz karabiber
- 6 kiraz domates, ikiye bölünmüş
- 120 g elma, çekirdekleri çıkarılmış, parçalara bölünmüş (1.5 cm)
- 120 g armut, çekirdekleri çıkarılmış, parçalara bölünmüş (1.5 cm)
- 1 yk bal
- 1 yk limon suyu
- 130 g havuç, şeritler halinde doğranmış (1 cm x 5 cm)
-
4
yeşil kuşkonmaz, ayıklanmış, çapı 1 cm’den kalınsa ikiye bölünmüş
of 150 g brokoli, çiçeklerine ayrılmış - 40 g un
- 20 g esmer şeker
- 20 g tereyağı
- 150 g soğan, parçalara bölünmüş (4 cm)
- 1 diş sarımsak
- 250 - 300 g bal kabağı, soyulmuş, parçalara bölünmüş (3 cm)
- 20 g sızma zeytinyağı
- 80 g olgun domates, parçalara bölünmüş
- 400 g su
- taze frenk soğanı, ince kıyılmış, süslemek için
- Voeding
- per 1 porsiyon
- Calorieën
- 3480 kJ / 832 kcal
- Eiwitten
- 43 g
- Koolhydraten
- 105 g
- Vetten
- 22 g
In Collecties
Alternatieve recepten
/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r345720