Apparaten en accessoires
Salada de cevada com frango e beterraba
Voorbereiding. 10min
Totaal 8u. 40min
6 doses
Ingrediënten
-
cevada perolada250 g
-
noz80 g
-
água mais q.b. p/ demolhar800 g
-
½ cubo de caldo de legumescaldo de legumes caseiro½ c. chá de
-
peito de frango (2 unid. aprox.)400 g
-
sal1 ½ c. chá de
-
Pimenta q.b.
-
mostarda30 g
-
iogurte natural360 g
-
azeite15 g
-
beterraba cortada em pedaços400 g
-
maçã Royal Gala s/ caroço cortada em pedaços300 g
-
agrião80 g
-
tomate-cereja cortado em metades250 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 dose
Eiwitten
24 g
Calorieën
1375 kJ /
329 kcal
Vetten
14 g
Vezels
6 g
Koolhydraten
26 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Revista maio 2018
25 recepten
Portugal
Portugal