Apparaten en accessoires
Fettuccine with Arugula and Ricotta
Voorbereiding. 40min
Totaal 1u.
4 portions
Ingrediënten
-
extra virgin olive oil3 oz
-
2 oz pecorino romano, in piecesParmesan cheese in pieces2 oz
-
arugula leaves plus extra to garnish5 oz
-
unsalted pistachios, shelled1 oz
-
garlic clove (optioneel)1
-
salt plus extra to boil with pasta¼ tsp
-
ricotta cheese3 ½ oz
-
homemade pasta dough cut into fettuccine noodles, from Fresh Pasta Homemade1
-
water to boil pasta
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Eiwitten
17 g
Calorieën
2238 kJ /
535 kcal
Vetten
34 g
Vezels
5 g
Koolhydraten
41 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Fresh Pasta Homemade
10 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten