Apparaten en accessoires
Krem maślany na bazie bezy szwajcarskiej
Voorbereiding. 10min
Totaal 20min
800 g
Ingrediënten
-
140 g białek
-
230 g cukru
-
1 szczypta soli
-
450 g masła bardzo zimnego, pokrojonego na 2 cm kawałki
-
1 łyżeczka ekstraktu z wanilii
-
barwnik spożywczy (optioneel) dowolnego koloru, kilka kropli
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 100 g
Natrium
54 mg
Eiwitten
2.4 g
Calorieën
2197.4 kJ /
525.2 kcal
Vetten
45.7 g
Vezels
0 g
Verzadigd vet
28.9 g
Koolhydraten
29 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
BEZOWE DESERY
11 recepten
Polen
Polen