Apparaten en accessoires
Spitzkohlsalat mit Röstzwiebeln
Voorbereiding. 15min
Totaal 20min
4 Portionen
Ingrediënten
-
Spitzkohl (ca. 800 g), in Stücken1
-
Salz1 ½ TL
-
Staudensellerie in Stücken300 g
-
Petersilie abgezupft8 Stängel
-
Wasser4 EL
-
Essig7 EL
-
Rapsöl6 EL
-
Zucker1 TL
-
Pfeffer1 TL
-
Kümmelsamen2 TL
-
Röstzwiebeln70 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
6 g
Calorieën
1357 kJ /
325 kcal
Vetten
23 g
Koolhydraten
17 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
ESSEN & TRINKEN – Sonderheft 2/2018
78 recepten
Duitsland
Duitsland