Apparaten en accessoires
Estrella de Navidad
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u. 20min
8 raciones
Ingrediënten
Crema de avellanas
-
30 g de avellanas
-
35 g de azúcar
-
30 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
-
30 g de chocolate con leche en trozos
-
30 g de chocolate blanco en trozos
-
50 g de leche entera
-
35 g aceite de girasol
Montaje
-
3 láminas de masa de hojaldre redondas
-
1 huevo batido
-
20 - 30 g de almendras laminadas
-
1 cucharada azúcar glas (para espolvorear)
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 ración
Eiwitten
7.6 g
Calorieën
2360.6 kJ /
564.7 kcal
Vetten
40.6 g
Vezels
2.6 g
Koolhydraten
42.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Velocidad cuchara
20 recepten
Spanje
Spanje