Compatibele versies
Seeded Breakfast Bread with Avocado Ricotta Spread and Smoked Salmon
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Seeded Breakfast Bread
- 250 g wholemeal flour
- 230 g spelt flour
- 70 g sunflower seeds, plus 2 tsp for sprinkling
- 35 g black sesame seeds, plus 1 tsp for sprinkling
- 1 Tbsp caraway seeds, plus 1 tsp for sprinkling (optioneel)
- 1 Tbsp linseeds, plus 1 tsp for sprinkling
- 2 tsp fine sea salt
- 2 tsp baking powder
- 1 tsp bicarbonate of soda
- 170 g whole milk
- 180 g buttermilk
- 30 g runny honey
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
Avocado Ricotta Spread
- 125 g ricotta cheese
- 3 ripe avocados, quartered
- 2 Tbsp lemon juice
- 2 pinches fine sea salt, or to taste
- 2 pinches ground black pepper, or to taste, plus extra for sprinkling
Assembly
- 100 g smoked salmon, sliced
- 1 lemon, cut in wedges
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1768 kJ / 425 kcal
- Eiwitten
- 17.7 g
- Koolhydraten
- 22.8 g
- Vetten
- 27.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r304668