Apparaten en accessoires
Fondue de chocolate a la naranja
Voorbereiding. 10min
Totaal 10min
8 raciones
Ingrediënten
-
50 g de azúcar
-
6 - 8 tiras de piel de naranja (sin nada de parte blanca)
-
200 g de nata
-
350 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
-
2 cucharadas de licor de naranja (tipo Cointreau®) (optioneel)
-
20 g de mantequilla
-
fruta fresca variada pelada y cortada
-
galletas bizcochos, etc.
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 ración
Eiwitten
5.4 g
Calorieën
1849 kJ /
442 kcal
Vetten
28.1 g
Vezels
6.7 g
Koolhydraten
42 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Feliz San Valentín
11 recepten
Spanje
Spanje
Fondues
5 recepten
Spanje
Spanje