Apparaten en accessoires
Empanada griega de espinacas (spanakopita)
Voorbereiding. 35min
Totaal 1u. 20min
8 raciones
Ingrediënten
-
600 g de agua
-
650 g de hojas de espinaca frescas troceada
-
20 g perejil fresco (solo las hojas)
-
10 g de eneldo fresco
-
5 g cebollino fresco
-
400 g de queso feta desmenuzado
-
2 huevos
-
1 cucharadita de sal
-
2 pellizcos de pimienta negra molida
-
8 láminas de masa filo
-
120 g de mantequilla fundida
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 ración
Eiwitten
11.38 g
Calorieën
1495 kJ /
358 kcal
Vetten
25.04 g
Vezels
2.12 g
Koolhydraten
14.49 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Cocina exótica
14 recepten
Spanje
Spanje
Cocina exótica
14 recepten
Mexico
Mexico