Apparaten en accessoires
Huevo poché en tomate
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
4 raciones
Ingrediënten
-
3 dientes de ajo
-
90 g de aceite de oliva
-
75 g de bacalao al punto de sal (pieles y migas)
-
4 tomates en rama maduros (150 g c/u) con pedúnculo
-
4 pellizcos de sal
-
4 huevos medianos
-
1 pellizco de azúcar
-
1 pellizco de pimienta molida
-
50 g de vino blanco
-
80 g de agua
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 ración
Eiwitten
13.2 g
Calorieën
1437.5 kJ /
344 kcal
Vetten
29.4 g
Vezels
1.7 g
Koolhydraten
6.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
En 30 minutos
81 recepten
Spanje
Spanje