Apparaten en accessoires
Piza verde
Voorbereiding. 10min
Totaal 45min
4 doses
Ingrediënten
-
espargos cortados em lâminas finas50 g
-
couve kale só as folhas50 g
-
cebolinho picado10 g
-
azeite115 g
-
limões (raspa e sumo)2
-
sal1 ¼ c. chá de
-
Pimenta q.b.
-
grão-de-bico seco240 g
-
bebida de amêndoa120 g
-
grão-de-bico cozido escorrido250 g
-
alho em pó1 c. chá de
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 dose
Eiwitten
19 g
Calorieën
2001 kJ /
479 kcal
Vetten
25 g
Vezels
12 g
Koolhydraten
44 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Revista abril 2018
30 recepten
Portugal
Portugal