Apparaten en accessoires
Canja de feijão-frade
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u.
6 doses
Ingrediënten
-
azeite35 g
-
cebola cortada em pedaços150 g
-
dentes de alho2
-
cenoura100 g
-
couve-portuguesa100 g
-
água1200 g
-
coxa de frango s/ pele (160 g aprox.)1
-
sal1 ½ c. chá de
-
1 cubo de caldo de legumescaldo de legumes caseiro1 c. chá de
-
massa tipo pevide80 g
-
agrião só as folhas100 g
-
feijão-frade cozido escorrido260 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 dose
Natrium
646.6 mg
Eiwitten
10.9 g
Calorieën
860.6 kJ /
205.7 kcal
Vetten
7.7 g
Vezels
4.2 g
Verzadigd vet
1.2 g
Koolhydraten
24.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Revista abril 2018
30 recepten
Portugal
Portugal