Apparaten en accessoires
Petisús (éclairs)
Voorbereiding. 1u.
Totaal 1u. 50min
60 unidades
Ingrediënten
Crema pastelera
-
500 g de leche
-
60 g de harina de repostería
-
2 huevos
-
2 yemas de huevo
-
1 cucharada de azúcar vainillado
-
70 g de azúcar
Masa choux
-
120 g de leche
-
130 g de agua
-
100 g de mantequilla
-
1 pellizco de sal
-
5 g de azúcar
-
160 g de harina de repostería
-
4 huevos (60-65 g c/u)
Glaseado y montaje
-
200 g de azúcar glas
-
1 clara de huevo
-
4 - 5 gotas de zumo de limón
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 unidad
Eiwitten
1.88 g
Calorieën
270 kJ /
65 kcal
Vetten
2.88 g
Vezels
0.12 g
Koolhydraten
7.78 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Repostería
80 recepten
Spanje
Spanje