Apparaten en accessoires
Tagliatelle com peru e ervilhas
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u.
6 doses
Ingrediënten
-
água1200 g
-
sal2 c. chá de
-
massa tipo tagliatelle em ninhos350 g
-
azeite mais 1 fio p/ envolver35 g
-
dentes de alho2
-
cebolo (spring onion) cortado em pedaços pequenos80 g
-
bifes de peru cortados em tiras500 g
-
pimenta1 pitada de
-
limão (raspa e sumo)1
-
ervilhas descongeladas150 g
-
queijo ricota50 g
-
Coentros só as folhas, q.b. p/ guarnecer
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 dose
Natrium
847.5 mg
Eiwitten
28.5 g
Calorieën
1848.9 kJ /
441.9 kcal
Vetten
13.7 g
Vezels
3.7 g
Verzadigd vet
3.3 g
Koolhydraten
49.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Revista Março 2018
28 recepten
Portugal
Portugal